© 2019 ECG Montage BV.

Kom werken bij ECG projecten

Kom werken bij ECG Projecten

 

Wij zijn ECG Projecten, al 25 jaar de mannen van de praktijk. Wij maken kantooromgevingen helemaal áf. Van drempel tot plafond en alles wat daartussenin zit. Een goed afgewerkt kantoor werkt meetbaar plezieriger, effectiever en efficiënter. Wij realiseren het (on)mogelijke gegarandeerd binnen de gestelde tijd en budget. Wij zijn in het hele traject van A tot Z partner en laten pas los als het helemaal áf is!

 

De ‘backbone’ van onze organisatie zijn onze mensen. Stuk voor stuk échte vakmensen met ieders een eigen specialisme. Al deze specialismen bundelen we tot een efficiënt team met een 100% tevredenheidsgarantie als doel. We zijn pas klaar als het helemaal áf is. Sluit jij je aan bij ons team?

Vacature: Timmerman

 

 

Ben jij een gemotiveerde timmerman met ervaring als monteur (kunststof, aluminium of houten) kozijnen, plafond- en wandmonteur, renovatie- of onderhoudsmonteur of kom je bijvoorbeeld uit de chaletbouw? Ben je daarnaast toe aan een nieuwe uitdaging bij een groeiend bedrijf met een fijne, informele werksfeer? Ja? Dan is deze functie waarschijnlijk op jouw lijf geschreven.

 

Bekijk vacature

Vacature: Werkvoorbereider/

Projectbegeleider

 

Wil je een cruciale rol spelen in het succes van onze projecten? Als werkvoorbereider/projectbegeleider krijg je de kans om projecten soepel te laten verlopen, klantvragen te beantwoorden, materiaalleveringen te plannen en tekeningen uit te werken. Samen met de projectleider zorg je voor tevreden klanten en succesvolle projecten. Word jij onze nieuwe collega?

 

Bekijk vacature

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.