© 2019 ECG Montage BV.

Transformatie van kantoren

Van kantoor naar woning, winkelpand of hotel

De vraag naar woningen lijkt grenzeloos. En in deze tijd neemt de vraag naar vierkante meters kantoorruimte af. Veel bedrijven realiseren zich nu dat grote kantoorruimtes niet altijd noodzakelijk zijn en er ontzettend veel thuisgewerkt kan worden. Grote aantallen vierkante meters aan kantoorpanden staan leeg. Liggen hier kansen? Jazeker! Wij helpen u deze ruimtes optimaal te benutten door deze te transformeren naar woningen, studio’s, hotels en meer!

Van leegstaand kantoor naar woning

De vraag naar kantoorruimtes daalt en de vraag naar woningen stijgt. De oplossing klinkt simpel, maar dit is niet zomaar geregeld. ECG Projecten helpt u met de totaalverbouwing van kantoorpand tot woning of winkelpand. En vice versa! Als partner pakken wij dit gehele proces voor u op en realiseren wij dit voor u binnen de tijd en natuurlijk budget.

Transformatie van een kantoorruimte. Waar moet u dan aandenken?

Bij de transformatie van bestaand vastgoed naar een woning, winkelpand of kantoor komen een hoop punten kijken. ECG Projecten heeft ervaring met dit proces, kan u hierin begeleiden en natuurlijk veel punten uit handen nemen. Zo verloopt het proces soepel. Hierbij kunt u denken aan:

  • Oriëntatie en haalbaarheidscheck
  • Projectbespreking
  • Realisatie
  • Oplevering & evaluatie

Transformatie van gebouwen

De transformatie van bestaande gebouwen neemt steeds vaker de rol van nieuwbouw projecten over. Leegstaande winkelruimtes, schoolgebouwen en kantoorruimtes ziet hoogst waarschijnlijk ook steeds vaker in uw omgeving. Ten opzichten van nieuwbouw biedt transformatie vele voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat de algemene voorzieningen in de buurt al aanwezig zijn: direct toegang tot alle voorzieningen.

Bankgebouw Nunspeet

Het bankgebouw in Nunspeet is ook een transformatie project. Dit pand hebben wij destijds in opdracht van Brivec omgebouwd tot woon- en kantoorpand. Waar er 7 ruime appartementen zijn gerealiseerd. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Van kantoor naar studio of appartement

Inmiddels is de woningvraag zodanig toegenomen, dat de eisen van bewoners bescheidener zijn en de opbrengsten van een getransformeerd gebouw aantrekkelijker. Dit heeft de deuren geopend voor succesvolle transformaties op plaatsen waar wonen enkele jaren geleden nog ondenkbaar was. Hieronder staat een voorbeeld voor u uitgewerkt van een kantoorruimte getransformeerd naar studio’s en appartementen. 

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.