© 2019 ECG Montage BV.

Transformatie kantoor naar woning

Transformatie kantoor naar woning, winkelpand of hotel

De vraag naar woningen lijkt grenzeloos, terwijl de vraag naar vierkante meters kantoorruimte juist afneemt. Een transformatie van kantoor naar woning biedt hierin de perfecte oplossing. Bedrijven beginnen zich steeds meer te realiseren dat grote kantoorpanden niet altijd noodzakelijk zijn, omdat veel werk vanuit huis kan worden verricht. Hierdoor blijven er talloze vierkante meters aan kantoorruimte ongebruikt. Wij helpen bij de transformatie kantoor naar woning om deze ruimtes optimaal te benutten. We transformeren ze bijvoorbeeld naar woningen, studio’s, hotels en nog veel meer!

Transformatie kantoor naar woning

In een tijd waarin de vraag naar kantoorruimtes afneemt en de vraag naar woningen juist stijgt, is de transformatie van kantoor naar woning of winkelpand een aantrekkelijke oplossing. Het realiseren van een succesvolle transformatie is geen eenvoudige taak. Daarom staat ECG Projecten voor jou klaar om je te helpen met de totaalverbouwing van jouw kantoorpand naar een prachtige woning of winkelpand.

Transformatie kantoor naar woning: Waar moet je dan aandenken?

Bij de transformatie van kantoor naar woning, kantoor of winkelpand komt een breed scala aan aspecten kijken. ECG Projecten heeft ruime ervaring met dit proces en staat klaar om jou te begeleiden en een groot deel van de zorgen uit handen te nemen, zodat het transformatieproces soepel verloopt. Wij begrijpen dat elke transformatie uniek is, daarom werken wij met jou aan de perfecte maatwerkoplossing.

Oriëntatie en haalbaarheidscheck

We beginnen met een grondige oriëntatie en haalbaarheidscheck van het vastgoed. Hierbij beoordelen we de potentie van het pand voor de beoogde bestemming en onderzoeken we de lokale wet- en regelgeving. Wij begeleiden je ook bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en zorgen ervoor dat alle transformatieplannen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Op die manier kunnen we het proces soepel laten verlopen en mogelijke vertragingen voorkomen.

Projectbespreking

In nauw overleg met jou bespreken we jouw specifieke wensen en eisen. We luisteren naar uw visie en adviseren u over de beste aanpak voor de transformatie. Samen stellen we een plan op dat voldoet aan uw verwachtingen en budget.

Projectrealisatie

Ons ervaren team van specialisten zorgt voor een vakkundige uitvoering van het transformatieproject. We werken samen met betrouwbare partners en leveranciers om de hoogste kwaliteit te garanderen. Tijdens het proces houden we u op de hoogte van de voortgang en zorgen we voor een efficiënte planning.

Oplevering en nazorg

Na voltooiing van de transformatie zorgen we voor een grondige oplevering en evaluatie. We nemen de tijd om samen met u het resultaat te inspecteren en eventuele laatste aanpassingen te doen. Ook na de oplevering staan we voor u klaar om eventuele nazorg te bieden en eventuele vragen of problemen op te lossen.

Transformatie van gebouwen

De transformatie van bestaande gebouwen neemt steeds vaker de rol van nieuwbouw projecten over. Leegstaande winkelruimtes, schoolgebouwen en kantoorruimtes ziet hoogst waarschijnlijk ook steeds vaker in uw omgeving. Ten opzichten van nieuwbouw biedt transformatie vele voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat de algemene voorzieningen in de buurt al aanwezig zijn: direct toegang tot alle voorzieningen.

Bankgebouw Nunspeet

Het bankgebouw in Nunspeet is ook een transformatie project. Dit pand hebben wij destijds in opdracht van Brivec omgebouwd tot woon- en kantoorpand. Waar er 7 ruime appartementen zijn gerealiseerd. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Van kantoor naar studio of appartement

Inmiddels is de woningvraag zodanig toegenomen, dat de eisen van bewoners bescheidener zijn en de opbrengsten van een getransformeerd gebouw aantrekkelijker. Dit heeft de deuren geopend voor succesvolle transformaties op plaatsen waar wonen enkele jaren geleden nog ondenkbaar was. Hieronder staat een voorbeeld voor u uitgewerkt van een kantoorruimte getransformeerd naar studio’s en appartementen. 

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.