© 2019 ECG Montage BV.

Uw kantoor verbouwen

Uw kantoor verbouwen bij ECG Projecten

 

Een goede kantoorinrichting is enorm belangrijk voor een bedrijf. Hier voelen medewerkers zich prettiger en werken daardoor efficiënter. Je krijgt nou eenmaal meer gedaan in een inspirerende kantoorruimte. Daarnaast is uw kantoor ook het visitekaartje van uw bedrijf. U krijgt weleens klanten over de vloer, dan speelt de kantoorinrichting zeker mee bij de eerste indruk! Wij helpen u dan ook graag bij de verbouwing van uw kantoor.

Van A tot Z

We luisteren naar u en inventariseren uw eisen & wensen. Hier houden we dan ook rekening mee tijdens het gehele traject. Van concept tot oplevering. We werken naar een eindpunt toe waarbij alle partijen 100% tevreden zijn. Opdrachten groot of klein, alles krijgt onze volle aandacht. Bekijk hier onze recent opgeleverde projecten. 

Ons gratis Lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Uw kantoor verbouwen?

Wilt u uw kantoorpand of de werkplekken verbouwen? Van drempel tot plafond en alles wat hier tussen in zit, dan bent u op het juiste adres! Uw kantoor is één van de visitekaartjes van uw bedrijf. En de plek waar uw medewerkers iedere dag weer presteren. Deze omgeving kan dus wel enkele aanpassingen gebruiken. Dit om zo efficiënt mogelijke kantoren te creëren.

Kantoor verbouwen:
Van inspiratie tot realisatie

Wij maken van uw bedrijfsruimte een inspirerend kantoor. Met een eigen projectteam, ontwerp- en adviesteam en projectleiders, voorzien wij u van het beste advies voor uw kantoorinrichting. Onze vakmensen zijn het gehele traject uw partner. Wij zijn pas klaar als uw kantooromgeving 100% áf is. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Download ons gratis Lookbook.

 

Download het Lookbook

 

5 Voordelen van een volledige kantoor verbouwing

  • Van A tot Z onder 1 dak. Van concept tot eindresultaat;
  • Heldere afspraken;
  • Betrokkenheid, we streven samen naar het beste resultaat;
  • Besparing van uw tijd en binnen budget;
  • Duidelijke communicatie, 1 contactpersoon voor uw project.

 

Neem contact met ons op

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Of bekijk meer projecten op onze projectpagina.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.