© 2019 ECG Montage BV.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting bij ECG Projecten

 

Een goede kantoorinrichting is enorm belangrijk voor een bedrijf. In een goede kantooromgeving voelen medewerkers zich prettiger en werken daardoor efficiënter. Je krijgt nou eenmaal meer gedaan in een inspirerende kantoorruimte. Daarnaast is uw kantoor ook het visitekaartje van uw bedrijf. Uw krijgt weleens klanten over de vloer, dan speelt de kantoorinrichting zeker mee bij de eerste indruk!

 

Download het Lookbook

 

Van A tot Z

We luisteren naar u. We inventariseren uw eisen & wensen. Hier houden we dan ook rekening mee tijdens het gehele traject. Van concept tot oplevering. We werken naar een eindpunt toe waarbij alle partijen 100% tevreden zijn. Opdrachten groot of klein, alles krijgt onze volle aandacht.

 

 

 

Kantoorinrichting restylen?

Wilt u uw kantoorpand of de werkplekken restylen? Van drempel tot plafond en alles wat hier tussen in zit! Uw kantoor is één van de visitekaartjes van uw bedrijf. En de plek waar uw medewerkers iedere dag weer presteren. Deze omgeving kan dus wel enkele aanpassingen gebruiken. Dit om zo efficiënt mogelijke kantoren te creëren.

 

Kantoorinrichting:
Van inspiratie tot realisatie

Wij creëren van uw bedrijfsruimte een inspirerend kantoor. Met een eigen projectteam, ontwerp- en adviesteam en projectleiders, voorzien wij u van het beste advies voor uw kantoorinrichting. Onze vakmensen zijn het gehele traject uw partner. Wij zijn pas klaar als uw kantooromgeving 100% áf is.

5 voordelen van een volledige kantoorinrichting voor u

  • Van A tot Z onder 1 dak. Van concept tot eindresultaat;
  • Heldere afspraken;
  • Betrokkenheid, we streven samen naar het beste resultaat;
  • Besparing van uw tijd en binnen budget;
  • Duidelijke communicatie, 1 contactpersoon voor uw project.

 

Neem contact met ons op

 

Werkplekken

Werkplekken zijn enorm belangrijk voor het werkplezier van uw werknemers. Dit heeft vervolgens een directe invloed op de efficiëntie. Het is dan ook van belang de juiste werkplekken in te delen binnen uw kantoorruimte. Zo kunt u denken aan vergaderzalen, belruimtes, stilteplekken, flexwerkplekken en natuurlijk standaard werkplekken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Of bekijk meer projecten op onze projectpagina.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.