© 2019 ECG Montage BV.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting bij ECG Projecten

 

Een goede kantoorinrichting is enorm belangrijk voor een bedrijf. In een goede kantooromgeving voelen medewerkers zich prettiger en werken daardoor efficiënter. Je krijgt nou eenmaal meer gedaan in een inspirerende kantoorruimte. Daarnaast is uw kantoor ook het visitekaartje van uw bedrijf. Uw krijgt weleens klanten over de vloer, dan speelt de kantoorinrichting zeker mee bij de eerste indruk!

Van A tot Z

We luisteren naar u. We inventariseren uw eisen & wensen. Hier houden we dan ook rekening mee tijdens het gehele traject. Van concept tot oplevering. We werken naar een eindpunt toe waarbij alle partijen 100% tevreden zijn. Opdrachten groot of klein, alles krijgt onze volle aandacht.

 

 

 

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Werkplekken

Werkplekken zijn enorm belangrijk voor het werkplezier van uw werknemers. Dit heeft vervolgens een directe invloed op de efficiëntie. Het is dan ook van belang de juiste werkplekken in te delen binnen uw kantoorruimte. Zo kunt u denken aan vergaderzalen, belruimtes, stilteplekken, flexwerkplekken en natuurlijk standaard werkplekken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Neem contact met ons op

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Of bekijk meer projecten op onze projectpagina.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.