© 2019 ECG Montage BV.

Nieuwbouw Molenaar Badkamers & ECG Projecten

Een nieuw pand voor Molenaar Badkamers & ECG Projecten

 

ECG Projecten en Molenaar Badkamers gaan verhuizen! De bouw van het nieuwbouwpand op industrieterrein De Kolk in Nunspeet is inmiddels gestart. Het pand zal eind 2022 in gebruik worden genomen. De bouw wordt gerealiseerd in samenwerking met verschillende partners.

 

Opdrachtgever: E.M. de Groot Beheer B.V.

Architect: Buro Holdijk

Aannemer: Aannemersbedrijf v.d. Heijkant

Bouwbegeleiding: Lammers Bouwmanagement

Afbouw & projectinrichting: ECG Projecten

Installateur: ToTec Installatietechniek

Grondwerk: Van Klompenburg Grondwerken

Het ontwerp

“ECG Projecten en Molenaar Badkamers worden steeds groter. Dat gaat nu zo hard, dat ons huidige pand te klein wordt. We hebben de beschikbare ruimte al optimaal benut. Daarom is het nu echt tijd om te verhuizen naar een nieuw en groter pand, waar we voor de aankomende jaren voldoende groeimogelijkheden hebben.

Tijdens mijn 25 jaar in de bouw heb ik heel wat verschillende panden voorbij zien komen. Daardoor heb ik altijd al een idee gehad van hoe ik het zelf zou doen als ik zou gaan nieuwbouwen. Toen het daadwerkelijk ging gebeuren, ben ik op zoek gegaan naar een architect die bij dat idee paste. Die heb ik gevonden in Gert Holdijk (Buro Holdijk). Hij snapte snel waar ik naartoe wilde: bij de eerste schetsontwerpen zaten gelijk herkenbare beelden waar ik blij van werd.

 

De uitstraling van het nieuwe pand past bij zowel Molenaar Badkamers als ECG Projecten. Beide bedrijven leveren een totaalconcept waarbij volledige ontzorging van de klant centraal staat. Dat gevoel moeten mensen krijgen als ze bij het pand aankomen. Daarnaast speelde een praktische indeling en uiteraard smaak een grote rol in het ontwerp van het exterieur.

 

Onze eigen interieurarchitecte Iris Bakker – Wierda is verantwoordelijk voor het interieur van het nieuwe pand. Zij verzorgt het interieurontwerp en geeft advies over de juiste indeling en inrichting. Zo vond ik een open uitstraling erg belangrijk voor het interieurontwerp. Daarom krijgt het pand een centrale kern waar we elkaar kunnen tegenkomen en aanspreken. Ook komt er een grote kantine. Dit wordt voornamelijk een plek waar medewerkers samenkomen voor trainingen, salesmeetings en bijeenkomsten, maar ook om op vrijdagmiddag een drankje met elkaar te drinken op het balkon. Die interactie staat voor mij centraal in dit project.”

 

– Erwin de Groot, opdrachtgever

Features 

 

Het nieuwe pand krijgt verschillende features. Zo komt er een Molenaar showroom in het pand, waardoor we voor het eerst klanten kunnen gaan ontvangen in Nunspeet. Ook komt er een interne opleidingsruimte voor onze badkamermonteurs. Aan de zijkant van het pand komt een loading dock waar beide bedrijven straks kunnen laden en lossen. 

Impressie van het pand

Het laatste nieuwbouw nieuws

Ontvang gratis ons prachtige lookbook

 

Met één druk op de knop ontvang je ons lookbook vol inspiratie voor jouw kantoor. In het lookbook vind je:

 

  • 30+ inspirerende werkruimtes.
  • Meer dan 12 unieke projecten door heel Nederland
  • Diverse stijlen: ruimtelijk, industrieel, modern, huiselijk, etc.
  • 100% tevredenheidsgarantie van onze klanten. 
  • Onze unieke werkwijze en 32 pagina’s vol inspiratie.

 

Download gratis lookbook

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.