© 2019 ECG Montage BV.

Nieuws
&
Project updates

Nieuws & Project Updates

Lees hier projectupdates, het laatste nieuws en inspiratie voor kantoorinrichtingen anno 2021.

Visgraat of vloerbedekking? 

 

Een goede vloerafwerking: het klinkt simpel, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Een geschikte kantoorvloer moet goed geïsoleerd zijn, niet teveel geluid maken en makkelijk schoon te maken zijn. Ook is iedere ruimte anders: het ene vertrek vraagt om vloerbedekking, het andere om een houten visgraatvloer. Bovendien moet de vloer aansluiten bij de uitstraling van uw kantoorpand.

 

ECG Projecten denkt graag mee over de geschikte vloerafwerking voor uw situatie. Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen! 

 

Project update: Ledder Metaaltechniek Harderwijk

 

Op bedrijventerrein Lorentz in Harderwijk staat het nieuwe pand van Ledder Metaaltechniek. ECG Projecten verzorgt de gehele afbouw! We zijn al druk bezig geweest met de vloerafwerking, het tegelwerk en de verlichting. Momenteel monteren we de systeemplafonds en de Maars horizon vol glaswanden. Ook de keuken is inmiddels geïnstalleerd. Binnenkort meer!

 

Heeft u ook een pand op één van de bedrijventerreinen in Harderwijk dat u wilt laten verbouwen of afbouwen? ECG Projecten maakt uw project helemaal af. Ergens anders in Nederland een pand? Geen probleem, wij pakken het op! 

Werken op kantoor verleden tijd? Zeker niet! 

 

Werkend Nederland kan niet wachten om terug naar kantoor te gaan. Uit een enquête van het Centraal Planbureau blijkt dat werknemers na de coronacrisis verwachten 4 van de 5 dagen op kantoor te gaan werken.

 

Wel zal onze manier van werken flexibeler worden. Werknemers zullen meer vrijheid krijgen in waar ze hun werk uitvoeren en hoe ze hun tijd het meest efficiënt indelen. Deze veranderingen vergen de nodige aanpassingen aan de indeling van een kantoorpand. 

 

Is uw kantoorpand al voorbereid op de toekomst? ECG Projecten helpt u graag om uw pand toekomstproof te maken. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

De juiste verlichting: essentieel voor uw kantoor

 

Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het inrichten van een werkplek: de verlichting. Toch is een goede basisverlichting essentieel voor het welzijn van uw personeel. De juiste lichttemperatuur en een goede lichtverdeling zorgen voor een aangename werksfeer.

 

Iedere ruimte vraagt om een ander soort verlichting. Zo moeten werkplekken voorzien zijn van goed werklicht, terwijl de gangzones meer sfeer mogen uitstralen.

 

Bent u ontevreden over de huidige verlichting in uw kantoor? We denken graag met u mee! Meer aanpassingen? Wij nemen u volledige project, van vloer tot verlichting, uit handen. Neem contact met ons op!

Werkzaamheden Ziekenhuis St. Jansdal

 

Onlangs zijn wij gestart met de werkzaamheden voor Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk. Momenteel worden de koven gerealiseerd. Later deze week worden de glazen #maars wanden en de nieuwe systeemplafonds gemonteerd. Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen aangehouden.

 

Binnenkort volgt er meer over dit project! Klik hier en bekijk alle foto’s van de huidige werkzaamheden

Transformatie van kantoor- of winkelpand naar betaalbare woonruimte

 

De behoefte aan betaalbare woonruimte is groot. Het tekort bedraagt momenteel al meer dan 250.000 woningen* en dat volume stijgt. Ondertussen staan veel kantoren en winkelpanden leeg en letterlijk te verkrotten. Dat mag niet gebeuren. 

 

Door onbenutte kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes tot betaalbare woonruimtes te transformeren, compenseert ECG Projecten het gat tussen vraag en aanbod en draagt daarin effectief bij om een groot maatschappelijk probleem op te lossen.

Het 1.5 meter kantoor

 

Het 1,5 meter kantoor, voor vele wordt dit een flinke uitdaging. Thuiswerken is ondertussen het nieuwe normaal. Echter blijft een gezamenlijke werkplek cruciaal voor een organisatie waarin mensen samenwerken. ECG Projecten denkt graag met u mee. We moeten een keer terug, maar dan wel naar een veilige en efficiënte werkplek. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Samen creëren wij een veilige werkplek.
|09-05-2020|

Project update: Damstra Groningen

 

Onlangs zijn wij in opdracht van Damstra begonnen aan een project in Driezum en Groningen. Ondertussen zijn de nieuwe systeemplafonds geplaatst en is het grootste gedeelte van de vloerafwerking afgerond. Gister zijn de systeemwanden geleverd. Binnenkort meer over deze mooie combinatie Horizon glazen wanden met metaline delen!
|08-05-2020|

Project update

 

Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan de Styleline finesse wanden in combinatie met horizon glaswanden. Onze toppers monteren nog even de deuren, zetten de puntjes op de i en laten alles netjes achter. Volgende week wordt de keuken geplaatst en kan de huurder genieten van zijn nieuwe werkomgeving. |07-05-2020|

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.