© 2019 ECG Montage BV.

Nieuws
&
Project updates

ECG Projecten: ook hét adres voor transformatie van kantoor- of winkelpand
naar betaalbare woonruimte!

De behoefte aan betaalbare woonruimte is groot. Het tekort bedraagt momenteel al meer dan 250.000 woningen* en dat volume stijgt. Ondertussen staan veel kantoren en winkelpanden leeg en letterlijk te verkrotten. Dat mag niet gebeuren. 

Door onbenutte kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes tot betaalbare woonruimtes te transformeren, compenseert ECG Projecten het gat tussen vraag en aanbod en draagt daarin effectief bij om een groot maatschappelijk probleem op te lossen. Vooral in de randstedelijke woningmarkt kan projecttransformatie een oplossing zijn. Met name studenten, ZZP’ers en ouderen kunnen hiervan profiteren.

De leegstaande winkels bevinden zich veelal op de voor winkeltraffic minder interessante B-locaties. Maar ze liggen vaak wel tegen een centrum aan, zijn overwegend goed met openbaar vervoer bereikbaar en bieden dynamiek aan jongeren. Lege kantoorlocaties lenen zich daarentegen goed voor appartement bouw. ECG Projecten denkt graag met eigenaren, gemeenten en projectontwikkelaars mee om kostbare lege onbenutte ruimtes een nieuwe woonbestemming te geven.

|24-06-2020|

Het 1.5 meter kantoor

Het 1,5 meter kantoor, voor vele wordt dit een flinke uitdaging. Thuiswerken is ondertussen het nieuwe normaal. Echter blijft een gezamenlijke werkplek cruciaal voor een organisatie waarin mensen samenwerken. ECG Projecten denkt graag met u mee. We moeten een keer terug, maar dan wel naar een veilige en efficiënte werkplek. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Samen creëren wij een veilige werkplek.
|09-05-2020|

Project update

Onlangs zijn wij in opdracht van Damstra begonnen aan een project in Driezum en Groningen. Ondertussen zijn de nieuwe systeemplafonds geplaatst en is het grootste gedeelte van de vloerafwerking afgerond. Gister zijn de systeemwanden geleverd. Binnenkort meer over deze mooie combinatie Horizon glazen wanden met metaline delen!
|08-05-2020|

Project update

Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan de Styleline finesse wanden in combinatie met horizon glaswanden. Onze toppers monteren nog even de deuren, zetten de puntjes op de i en laten alles netjes achter. Volgende week wordt de keuken geplaatst en kan de huurder genieten van zijn nieuwe werkomgeving. |07-05-2020|

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.