© 2019 ECG Montage BV.

Nieuws
&
Project updates

Nieuws & Project Updates

Lees hier projectupdates, het laatste nieuws en inspiratie voor kantoorinrichtingen anno 2020.

Werkzaamheden Ziekenhuis St. Jansdal

Onlangs zijn wij gestart met de werkzaamheden voor Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk. Momenteel worden de koven gerealiseerd. Later deze week worden de glazen #maars wanden en de nieuwe systeemplafonds gemonteerd. Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen aangehouden.

Binnenkort volgt er meer over dit project! Klik hier en bekijk alle foto’s van de huidige werkzaamheden

Transformatie van kantoor- of winkelpand naar betaalbare woonruimte

De behoefte aan betaalbare woonruimte is groot. Het tekort bedraagt momenteel al meer dan 250.000 woningen* en dat volume stijgt. Ondertussen staan veel kantoren en winkelpanden leeg en letterlijk te verkrotten. Dat mag niet gebeuren. 

Door onbenutte kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes tot betaalbare woonruimtes te transformeren, compenseert ECG Projecten het gat tussen vraag en aanbod en draagt daarin effectief bij om een groot maatschappelijk probleem op te lossen.

Het 1.5 meter kantoor

Het 1,5 meter kantoor, voor vele wordt dit een flinke uitdaging. Thuiswerken is ondertussen het nieuwe normaal. Echter blijft een gezamenlijke werkplek cruciaal voor een organisatie waarin mensen samenwerken. ECG Projecten denkt graag met u mee. We moeten een keer terug, maar dan wel naar een veilige en efficiënte werkplek. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Samen creëren wij een veilige werkplek.
|09-05-2020|

Project update

Onlangs zijn wij in opdracht van Damstra begonnen aan een project in Driezum en Groningen. Ondertussen zijn de nieuwe systeemplafonds geplaatst en is het grootste gedeelte van de vloerafwerking afgerond. Gister zijn de systeemwanden geleverd. Binnenkort meer over deze mooie combinatie Horizon glazen wanden met metaline delen!
|08-05-2020|

Project update

Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan de Styleline finesse wanden in combinatie met horizon glaswanden. Onze toppers monteren nog even de deuren, zetten de puntjes op de i en laten alles netjes achter. Volgende week wordt de keuken geplaatst en kan de huurder genieten van zijn nieuwe werkomgeving. |07-05-2020|

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.