© 2019 ECG Montage BV.

Over ECG Projecten

ECG Projecten, professionals in afbouw.

 

ECG Projecten is al 25 jaar dé specialist in het creëren van inspirerende werkruimtes en efficiënte kantoren. Met onze vakkennis, duurzame materialen en eigen projectteam zijn wij in staat een inspirerende en veilige werkomgeving te creëren. Onze opgeleverde projecten variëren van kantoren, hotels, werkruimtes, winkelpanden tot retail. Wij leveren turnkey kantoren op, plaatsen diverse soorten systeemwanden, maken innovatieve vergaderruimtes en veel meer.

 

Onze kracht? Onze mensen zijn échte vakmensen met ieder zijn specialisme. Al deze krachten bundelen wij tot één efficiënt team met 100% tevredenheidsgarantie bij u als doel. Daarnaast zijn wij Officiële Premium Hoofddealer van Maars. Dit zorgt voor vele voordelen voor u.

Wie zijn wij?

 

Van ECG Montage tot nu – 25 jaar later – naar ECG Projecten. Al 25 jaar de mannen van de praktijk. Wij maken kantooromgevingen helemaal áf. Een goed afgewerkt kantoor werkt meetbaar plezieriger, effectiever en efficiënter. Wij realiseren het (on)mogelijke gegarandeerd binnen de gestelde tijd en budget. Het gehele traject van A tot Z zijn wij úw partner en laten pas los als het helemaal áf is!

 

Leer ons beter kennen

Onze werkwijze

 

De vakmensen van ECG Projecten hebben meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten. Wij begrijpen ons vak en voeren dat zeer professioneel uit. Dankzij ons ‘ECG-360° Projectplan’  kan feitelijk niks misgaan en wordt elk project binnen tijd en budget opgeleverd. Laat ons helpen bij uw keuze! Indeling van uw kantoor veranderen? Extra ruimte creëren? Innovatieve vergaderruimtes? Met een eigen projectteam, ontwerp- en adviesafdeling, projectleiders en accountmanager in het voortraject. Klaar voor de toekomst, gebouwd op een stevig fundament.

 

Lees meer over onze werkwijze

Werken bij

 

De ‘backbone’ van onze organisatie zijn onze mensen. Stuk voor stuk échte vakmensen met ieders een eigen specialisme. Al deze specialismen bundelen we tot een efficiënt team met een 100% tevredenheidsgarantie als doel. We zijn pas klaar als het helemaal áf is. Sluit jij je aan bij ons team?

 

Bekijk de vacatures

‘U krijgt van mij de persoonlijke garantie

dat we ons 100% geven voor het mooiste resultaat!’

 

De juiste keuze voor een projectuitvoerder maken is geen kleinigheid. Je gaat tenslotte weken, maanden soms zelfs jaren met elkaar in zee. Bij ECG Projecten hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten. We zijn door de wol geverfd en van alle markten thuis. Wij begrijpen ons vak en voeren dat zeer professioneel uit.

 

Uw keus voor ECG Projecten is de beste keuze die u kunt maken. Gegarandeerd!

 

Erwin de Groot
Directeur

‘Strak in afwerking, strak in afspraken, strak in kosten.’

 

ECG Projecten heeft de afbouw van mijn nieuwe kantoorpand gedaan. Strak in afwerking, strak in afspraken, strak in kosten. Ik zou zonder meer de afbouw van een ander pand ook door ECG Projecten laten doen.

 

Pieter Pieltjes,
Notariaat Pieltjes

 

Bekijk hier het project

‘Prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z..’

 

Afgelopen jaren hebben wij een flink aantal projecten uit laten voeren door ECG Projecten. Een voorbeeld is de complete inrichting van het kantoren-verzamelcomplex ‘Het Bankgebouw Nunspeet’ waar zij een prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail hebben uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z.

 

Marco van den Hoorn,
Directeur Brivec BV

 

Bekijk het project

Inspirerende werkplekken voor uw personeel?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten of producten? Wij overtreffen graag uw verwachtingen binnen uw tijd en budget. Neem contact op en daag ons uit.

 

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.