© 2019 ECG Montage BV.

ECG Projecten. Vakmanschap en

kwaliteit sinds 1994.

ECG Projecten, professionals in afbouw.

 

Wij zijn ECG Projecten, al 25 jaar de mannen van de praktijk. Wij maken kantooromgevingen helemaal áf. Van drempel tot plafond en alles wat daartussenin zit. Een goed afgewerkt kantoor werkt meetbaar plezieriger, effectiever en efficiënter. Wij realiseren het (on)mogelijke gegarandeerd binnen de gestelde tijd en budget. Wij zijn in het hele traject van A tot Z jouw partner en laten pas los als het helemaal áf is!

‘Je krijgt van mij de persoonlijke garantie

dat we ons 100% geven voor het mooiste resultaat!’

 

De juiste keuze voor een projectuitvoerder maken is geen kleinigheid. Je gaat tenslotte weken, maanden soms zelfs jaren met elkaar in zee. Bij ECG Projecten hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten. We zijn door de wol geverfd en van alle markten thuis. Wij begrijpen ons vak en voeren dat zeer professioneel uit.

 

De keus voor ECG Projecten is de beste keuze die je kunt maken. Gegarandeerd!

 

Erwin de Groot
Directeur

25 jaar ECG. Volwassen maar niet grijs.

 

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat Erwin de Groot in 1994 als ZZP’er zijn handtekening onder de eerste montage- opdracht plaatste. Maar wat ging het daarna hard! Met de eerste medewerker, een eigen bedrijfshal. Van een hal naar een pand. Van ECG Montage tot nu – 25 jaar later – naar ECG Projecten. Met een eigen projectteam, een ontwerp- en adviesafdeling en projectleiders en een accountmanager in het voortraject. Klaar voor de toekomst, gebouwd op een stevig fundament.

ECG Projecten is innovatief.

 

De bouwwereld is enorm in beweging. Wie de innovaties niet volgt, bouwt niet langer mee. Bij ECG Projecten lopen we innovatief voorop, omdat we weten dat de materialen en werkwijzen van vandaag, morgen alweer van gisteren zijn. Het bijhouden van ontwikkelingen zien wij als onze taak. Wij blijven je inspireren.

 

ECG Projecten is duurzaam.

 

Duurzaam en ecologisch verantwoord (ver)bouwen is niet vrijblijvend maar een plicht. Het is onze taak om met de materiaalkennis van nu aan de slag te gaan. Het gaat om het behoud van de wereld, om de zorgplicht voor nieuwe generaties. 

 

ECG Projecten is futureproof.

 

Het gebruik van bouwmaterialen neemt drastisch toe, terwijl de beschikbaarheid afneemt. Daarom is ECG Projecten een voorstander van hergebruik. In veel gevallen kan dat net zo goed en bespaart het bovendien kosten. Bij het gebruik van nieuwe materialen adviseren we ecologisch verantwoorde Cradle to Cradle componenten.

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Of bekijk meer projecten op onze projectpagina.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.