© 2019 ECG Montage BV.

Arma Keukens en Sanitair

Arma Keukens & Sanitair uit Nunspeet

 

In opdracht van Arma Keukens en Sanitair hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de inrichting van hun nieuwe kantoor. Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens en sanitair, wilde Arma deze kwaliteit natuurlijk ook door zetten in de kantoorinrichting. Het geweldige eindresultaat is tot stand gekomen in samenwerking met Wuestman.

De wens van Arma: een grote ruimte met zoveel mogelijk kantoortuinen, spreekkamers en een kantine. Dit op een manier waardoor de medewerkers geen last van elkaar hebben en prettig hun werk kunnen doen. En dit heeft ECG Projecten mogen realiseren!

 

De kantoorruimtes zijn akoestisch gescheiden door gebruik van verschillende wanden. Zo zijn 2 type dichte scheidingswanden geplaatst en Horizon glaswanden met 3 verschillende uitvoeringen qua glas. Het helder glas is in een zwart profiel geplaatst. Hierdoor ontstaat een mooi contrast in de witte dichte kader wanden.
Om de ruimten extra sfeer mee te geven zijn er zwarte systeemplafonds toegepast, alles perfect op elkaar afgestemd.

 

Voor dit fantastische project heeft ECG Projecten alle wanden, plafonds en verlichting geplaatst.

 

Interesse? Download uw gratis Lookbook

Ontvang het gratis Lookbook!

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mogen verrichten. Een selectie van moderne, vooruitstrevende opdrachtgevers waar ECG een dito werkplek voor heeft gecreëerd. Vraag nu het gratis Lookbook aan en raak geïnspireerd!

 

Laat u inspireren

 

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.