© 2019 ECG Montage BV.

B2design en Spica

Springer Groningen

B2design en Spica uit Groningen

 

In opdracht van Brivec hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de nieuwe kantoorinrichting van B2design en Spica. In samenwerking met de klant en natuurlijk de opdrachtgevers hebben wij allereerst een programma van eisen opgesteld en 3D tekeningen gemaakt. Om vervolgens te kunnen starten met de uitvoering van dit project.

 

De ruimtes zijn akoestisch gescheiden door verschillende soorten systeemwanden. De combinatie van glazen en dichte systeemwanden zorgt ervoor dat er een uitstekende balans is gecreëerd tussen openheid en visuele privacy. De ‘eye catcher’ van dit kantoor? De box die is gecreëerd met daarin twee vergaderruimtes. Dankzij de contrasterende profielen komt de box visueel los te staan.

 

Naast de systeemwanden en vloerafwerking (pvc en tapijt) is ook het plaatsen van de pantry en het schilderwerk uitgevoerd door ECG Projecten. Bekijk het eindresultaat!

Nieuwsgierig? Ontvang uw gratis Lookbook

Hier worden een aantal projecten gedeeld waar u zeker een hoop inspiratie op kunt doen. Een selectie van moderne, vooruitstrevende opdrachtgevers waar ECG Projecten een dito werkplek voor heeft gecreëerd.

 

Laat u inspireren

Ook een solide aanpak van uw project?

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een bericht of vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met u op!

We overtreffen graag uw verwachtingen.

 

Neem nu contact met ons op!

 

Bekijk meer projecten 

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.