© 2019 ECG Montage BV.

B&C Raamdecoratie 
De sfeermakers in elk huis

B&C Raamdecoratie uit Nunspeet

 

B&C produceert op maat gemaakte raamdecoraties, zoals zonwering en raambekleding. 250.000 producten verlaten jaarlijks de thuisbasis op weg naar bestemmingen over de gehele wereld. Het kloppend hart van B&C bevindt zich in Nunspeet. Daar ontstond de wens om binnen een bestaande opslaghal de kantoren en vergaderruimte te creëren en een unieke vorm te geven. De opdracht werd door ECG Projecten aan de hand van een niet alledaags ontwerp uitgevoerd. Het creëren van een ‘losse box’ in de grote opslagruimte bleek de ideale oplossing om de ruimtes optisch te scheiden, maar toch met elkaar verbonden te laten zijn. Het doel is bereikt. De ‘box’ biedt akoestisch stille kantoor- en vergaderruimten en staat centraal in de dynamiek van het altijd bruisend in beweging zijnde magazijn.

 

Door het ontwerp zo te maken dat de zwarte wanden boven de ‘box ‘terug liggend geplaatst zijn ontstaat een zwevend effect. De industriële buitenkant van horizon carré wanden contrasteert optimaal met de huiselijke ‘knusse’ binnenvertrekken.

Ons gratis Lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mogen verrichten. Vraag nu het gratis Lookbook aan en raak geïnspireerd!

 

Laat u inspireren

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Of bekijk meer projecten op onze projectpagina.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.