© 2019 ECG Montage BV.

BCD Travel
Wereldwijd zakelijk reisbeheer

BCD Travel in Utrecht

 

BCD Travel ging aan de slag met een verhuizing van het hoofdkantoor in Utrecht. Belangrijk in het ontwerp: een frisse uitstraling voor een prettige werkomgeving. Het interieurplan dat door .Pet projectinrichters was gemaakt lag al klaar, dus ECG Projecten kon direct aan de slag.

Door gebruik te maken van glazen wanden, kon er een frisse en transparante omgeving worden gecreëerd. Bijzonder aan dit project: niet zomaar glazen wanden, maar gebogen glazen wanden. Dit zorgt voor een uniek eindresultaat.

 

Daarnaast zorgen de geplaatste metall-stud wanden en glazenwanden samen met de akoestische spuitplafonds voor de gewenste rust op de werkplekken. Tevens zijn ruimtes voorzien van whiteboards in de systeemwanden, systeemplafonds, hang en sluitwerk en een sleutelplan met certificaat. Ook is al het scannen en sausen van de metall-stud wanden door ECG Projecten uitgevoerd.

 

Laat u inspireren

Ontvang het gratis Lookbook!

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mogen verrichten. Vraag nu het gratis Lookbook aan en raak geïnspireerd! 

 

Download nu

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Of bekijk meer projecten op onze projectpagina.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.