© 2019 ECG Montage BV.

BusinessCenter Prins

BusinessCenter Prins in Apeldoorn

 

In opdracht van Brivec heeft ECG Projecten de volledige afbouw verzorgd van het BusinessCenter Prins in Apeldoorn. Het doel van dit turnkey project: het creëren van een functionele, prettige en bovenal duurzame omgeving met een industriële look.

 

Het bedrijfspand bevat meerdere kantoorruimtes en werkplekken. Daarnaast zijn er verschillende business units, vergaderruimtes en een grote kantine met onbemande supermarkt.

 

ECG Projecten heeft de entree, de kantine en de vergaderruimte op de begane grond voorzien van metal stud wanden, glazen wanden, systeemplafonds en verlichting. Daarnaast hebben we voor het schilderwerk en de vloerafwerking gezorgd. Ook hebben we een sfeervolle entree met een open structuur gerealiseerd. Dé eyecatcher van de entree is de wenteltrap, die middenin de ruimte staat. Daar kun je niet omheen!

 

In verschillende ruimtes hebben we akoestisch spuitwerk toegepast om de galm te minimaliseren. Ook hebben we op meerdere verdiepingen een pantry geplaatst en hebben we installatiewerkzaamheden verricht. De eigentijdse visgraatvloer geeft het pand een moderne, industriële uitstraling waar de opdrachtgever naar op zoek was. Een geslaagd turnkey project dus!

 

 

Het eindresultaat

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Of bekijk meer projecten op onze projectpagina.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.