© 2019 ECG Montage BV.

Dockweiler. Connecting flow to purity.

Dockweiler uit Zeewolde

 

Van drempel tot plafond en zelfs ventilatie en luchtbehandeling. Aan alles is gedacht bij het turnkey project voor Dockweiler B.V. De bestaande kantoorruimte is compleet gestript, om vervolgens dichte scheidingswanden en Maars Horizon volglaswanden  met glasdeur te plaatsen. Om vervolgens de systeemplafonds, verlichting en vloerafwerking aan te brengen. Het schilderwerk en  installatiewerk is ook door ECG uitgevoerd. En daarnaast is er een nieuwe pantry geplaatst en zijn de toiletten gerenoveerd. 

 

 

Vraag vanuit de klant

 

Dockweiler B.V. is aan de slag gegaan met de verhuizing van het kantoor in Zeewolde. De wens: een indeling die net als bij het voorgaande pand, ingericht is op groei. Samen met de opdrachtgever is de nieuwe indeling vastgelegd en een 3D-ontwerp gemaakt om een goed beeld te geven. Hierna kon ECG direct aan de slag! In het ontwerp is het ‘Dockweiler blauw’ subtiel teruggekomen in bijvoorbeeld de profielen van glaswanden, kozijnen en ook de vloerafwerking. 

Het resultaat

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.