© 2019 ECG Montage BV.

Dockweiler. Connecting flow to purity.

Dockweiler uit Zeewolde

 

Van drempel tot plafond en zelfs ventilatie en luchtbehandeling. Aan alles is gedacht bij het turnkey project voor Dockweiler B.V. De bestaande kantoorruimte is compleet gestript, om vervolgens dichte scheidingswanden en Maars Horizon volglaswanden  met glasdeur te plaatsen. Om vervolgens de systeemplafonds, verlichting en vloerafwerking aan te brengen. Het schilderwerk en  installatiewerk is ook door ECG uitgevoerd. En daarnaast is er een nieuwe pantry geplaatst en zijn de toiletten gerenoveerd. 

 

 

Vraag vanuit de klant

 

Dockweiler B.V. is aan de slag gegaan met de verhuizing van het kantoor in Zeewolde. De wens: een indeling die net als bij het voorgaande pand, ingericht is op groei. Samen met de opdrachtgever is de nieuwe indeling vastgelegd en een 3D-ontwerp gemaakt om een goed beeld te geven. Hierna kon ECG direct aan de slag! In het ontwerp is het ‘Dockweiler blauw’ subtiel teruggekomen in bijvoorbeeld de profielen van glaswanden, kozijnen en ook de vloerafwerking. 

Het resultaat

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

‘In 2019 hebben we een pand aangekocht in Zeewolde wat wel een facelift verdiende. In april 2020 zijn de werkzaamheden door ECG naar onderling en overeengekomen wensen van start gegaan. Alle bestaande tussenwanden moesten eruit en de lay-out is volledig opnieuw geïnstalleerd, afgewerkt en gestoffeerd. Deze werkzaamheden zijn Turnkey door ECG naar volle tevredenheid uitgevoerd en zeker gedurende de Corona perikelen is alles goed volgens planning en tot tevredenheid afgerond. Communicatie en flexibiliteit waren van groot belang voor dit succes. We genieten nu dagelijks van de door ECG geleverde kwaliteit.’

 

Frank Smorenburg – Algemeen directeur Dockweiler B.V.

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.