© 2019 ECG Montage BV.

OMVR Harderwijk

Een luxe en tijdloze uitstraling voor OMVR

 

 

In opdracht van OMVR hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de inrichting van hun nieuwe kantoor. Als advocatenkantoor had OMVR een duidelijke wens: een interieur met een rustige uitstraling en veel aandacht voor privacy. Het geweldige eindresultaat is tot stand gekomen in samenwerking met Wuestman.

 

Voor ECG Projecten bestond dit project uit twee onderdelen: de begane grond en de eerste verdieping. Op de eerste verdieping hebben we aanpassingen uitgevoerd aan de bestaande systeemwanden, een nieuw plafond inclusief lijnverlichting geplaatst in de gangzone en hebben we ervoor gezorgd dat de eerste verdieping een eenheid vormt met de begane grond.

 

Op de begane grond hebben we eerst alles gesloopt, om het vervolgens helemaal opnieuw te kunnen opbouwen naar het ontwerp van de interieurarchitecte. De wanden in het pand zijn extra geïsoleerd, zodat de ruimtes geschikt zijn voor het voeren van privacygevoelige gesprekken. Ook hebben we veel gebruik gemaakt van Maars Horizon glaswanden, waardoor de ruimte een open en transparante uitstraling heeft. Bovendien zorgt dit ervoor dat er in het gehele pand natuurlijk licht aanwezig is. De hoogte van het kantoor geeft de ruimte een verrassend mooi en ruimtelijk effect. Door de kleurstellingen, het materiaalgebruik en de chique vergaderzaal heeft het pand een luxe en tijdloze uitstraling.

Het resultaat

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.