© 2019 ECG Montage BV.

Orthodontiepraktijk Binda

Lachend naar de orthodontist

 

Een orthodontiepraktijk waar iedereen zich welkom voelt: dat was de wens van de medewerkers van Orthodontiepraktijk Binda. Vandaar geen klinisch witte ruimte, maar veel kleur, industriële elementen en een persoonlijke touch. ECG Projecten mocht de volledige inrichting van dit mooie project verzorgen. 

 

Voor dit turn key project zijn we gestart met het leggen van een cement dekvloer en het plaatsen van metal stud wanden en glaswanden. We hebben het installatiewerk, zoals de elektra, water en riolering verzorgd. Ook hebben we de plafonds en de eilanden geplaatst en de verlichting aangebracht. Daarnaast hebben we het schilderwerk, de vloerafwerking, de trap en de interieurbouw, zoals de balie, kasten, keuken, en het sanitair verzorgd.

 

De praktijk heeft de moderne uitstraling gekregen waar het team van Binda naar op zoek was. Het team is inmiddels volop aan het werk in hun praktijk. De nieuwe werkomgeving bevalt niet alleen henzelf goed: ook de patiënten komen met een grote lach de praktijk binnen. Daarmee is het doel van Binda bereikt! 

Het eindresultaat

“ECG heeft in korte tijd een prachtige orthodontiepraktijk gebouwd. #daadkracht #vakmanschap #oplossingsgericht meedenken #flexibiliteit #goede vertaling wensen klant. Erwin, Bert, Gerard, Melvin, alle anderen en ook de mensen backoffice, ontzettend bedankt namens het gehele team van Orthodontiepraktijk Binda!”

– Team Binda

Ontvang gratis ons prachtige lookbook

 

Met één druk op de knop ontvang je ons lookbook vol inspiratie voor uw kantoor. In het lookbook vind je:

 

  • 30+ inspirerende werkruimtes.
  • Meer dan 12 unieke projecten door heel Nederland
  • Diverse stijlen: ruimtelijk, industrieel, modern, huiselijk, etc.
  • 100% tevredenheidsgarantie van onze klanten. 
  • Onze unieke werkwijze en 32 pagina’s vol inspiratie.

 

Download gratis lookbook

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.