© 2019 ECG Montage BV.

Projectinrichting
ECG Projecten

Totale projectinrichting

Complete ontzorging bij uw projectinrichting, dat vinden wij belangrijk! ECG is het hele traject uw partner van A tot Z. We luisteren naar u en inventariseren eisen en wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen wij dat u alleen nog aandacht heeft voor het fantastische eindresultaat. Van drempel tot plafond, wij maken uw project helemaal af.

 

Download direct het Lookbook

 

Projectinrichting

Bij een turnkey project, wordt het geheel gebruiksklaar opgeleverd. Als afbouwspecialist verzorgen wij voor u het complete proces, vanaf het moment dat wij de sleutel krijgen tot de volledige inrichting van uw kantoor. Het grootste deel van de bouw is afbouw. Zodra uw gebouw casco staat of u de sleutel heeft, schakelt u ons in om de projectinrichting te realiseren. 

Turnkey

Wij nemen uw wensen op en verzorgen de wanden, plafonds, verlichting, werkplekindeling, het schilderwerk en de inrichting. Dat doen we van demontage tot aan oplevering. Omdat wij dagelijks met vaste interieurinrichters werken, kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen. Zo houdt u één contactpersoon voor het totale project. Wij hanteren een efficiënte manier van werken. Hierdoor verkorten wij de bouwtijd en reduceren wij de kosten.

 

Bekijk onze projecten

 

Ontvang gratis ons prachtige lookbook

 

Met één druk op de knop ontvangt u ons lookbook vol inspiratie voor uw kantoor. In het lookbook vindt u:

 

  • 30+ inspirerende werkruimtes.
  • Meer dan 12 unieke projecten door heel Nederland
  • Diverse stijlen: ruimtelijk, industrieel, modern, huiselijk, etc.
  • 100% tevredenheidsgarantie van onze klanten. 
  • Onze unieke werkwijze en 32 pagina’s vol inspiratie.

 

Download gratis lookbook

Uw projectpartner van A tot Z

 

Een goed afgewerkt kantoor werkt meetbaar plezieriger, effectiever en efficiënter. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten. Door deze ervaring begrijpen wij ons vak en voeren wij dat zeer professioneel uit. Bovendien kan dankzij ons ‘ECG-360° Projectplan’ bij uw project feitelijk niks misgaan en wordt elk project op tijd en binnen uw budget opgeleverd. 

 

Laat ons helpen bij uw keuze

Bent u van plan de indeling van het kantoor te veranderen? Wilt u een nieuwe vergaderruimte? Werkplekken verbouwen? Wij denken met u mee. Stel uw vraag aan onze experts.

 

 

 

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.