© 2019 ECG Montage BV.

Projectinrichting
ECG Projecten

Totale projectinrichting

Complete ontzorging bij uw projectinrichting, dat vinden wij belangrijk! ECG is het hele traject uw partner van A tot Z. We luisteren naar u en inventariseren eisen en wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen wij dat u alleen nog aandacht heeft voor het fantastische eindresultaat. Van drempel tot plafond, wij maken uw project helemaal af.

 

Download direct het Lookbook

 

Projectinrichting

Bij een turnkey project, wordt het geheel gebruiksklaar opgeleverd. Als afbouwspecialist verzorgen wij voor u het complete proces, vanaf het moment dat wij de sleutel krijgen tot de volledige inrichting van uw kantoor. Het grootste deel van de bouw is afbouw. Zodra uw gebouw casco staat of u de sleutel heeft, schakelt u ons in om de projectinrichting te realiseren. 

Turnkey

Wij nemen uw wensen op en verzorgen de wanden, plafonds, verlichting, werkplekindeling, het schilderwerk en de inrichting. Dat doen we van demontage tot aan oplevering. Omdat wij dagelijks met vaste interieurinrichters werken, kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen. Zo houdt u één contactpersoon voor het totale project. Wij hanteren een efficiënte manier van werken. Hierdoor verkorten wij de bouwtijd en reduceren wij de kosten.

 

Bekijk onze projecten

 

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Projectaanpak

Om een project tot in de puntjes uit te voeren hanteren wij het ‘ECG-360° Projectplan’. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat alles op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd. “Het is echt helemaal áf!” is een veelgehoord compliment van onze opdrachtgevers. Benieuwd naar deze werkwijze?

 

Meer over onze projectaanpak

 

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.