© 2019 ECG Montage BV.

Systeemwanden
voor uw kantoor

 

Hoogwaardige en veelzijdige glazen & dichte systeemwanden.

Een goede kantoorinrichting is van groot belang voor uw bedrijf. Medewerkers werken efficiënter in inspirerende omgeving. Één van de belangrijkste onderdelen zijn de wanden, waarmee u deze ruimtes zal gaan indelen. Door gebruik van diverse soorten systeemwanden creëert u aparte werkruimtes, eigen werkplekken waar u op gepaste afstand kunt werken. Bij ECG Projecten zijn de mogelijkheden in deze systeemwanden ontzettend groot. Hieronder lichten wij graag enkele opties voor u toe. Inspiratie op doen voor uw kantoorpand? Download dan ons gratis Lookbook!

 

Laat u inspireren

Glazen systeemwanden

Een glazen scheidingswand zorgt voor een ruimtelijke uitstraling binnen uw kantoor, waar privacy toch behouden wordt door de hoge akoestische prestaties.

De minimale profielhoogtes en naadloze aansluiting op andere systeemwanden, zorgt ervoor dat er een strak ontwerp wordt gecreëerd. De glazen wanden zijn dan ook uitstekend toe te passen in ieder kantoorontwerp. Niet geheel onbelangrijk: u zorgt voor een heldere omgeving wat bijdraagt aan de prestaties van uw personeel.

 

Afstappen van de standaard glazen wanden? Dat kan door gebruik van carré wanden. Deze zijn o.a. toegepast in de projecten voor B&C Raamdecoratie en Trendiy.

Stalen wanden 

Stalen wanden zorgen voor zowel visuele als akoestische privacy in uw kantoor. De stalen wanden zijn ook een goede vervanging voor de standaard droge wanden en gipswanden. Deze wanden bieden namelijk een betere akoestische performance.
Om toch een open uitstraling te creëren in uw kantoor kunt u kiezen voor een combinatie met de glazen systeemwanden. De wanden sluiten uitstekend op elkaar aan, waardoor er een naadloze overgang kan worden gecreëerd.

 

Bekijk hier de flexibele scheidingswanden

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Belangrijke kenmerken van de stalen wanden:

  • Hygiënisch: vlakke en strakke afwerking waardoor dit gemakkelijk schoon te maken is
  • Gemakkelijk te combineren met andere systeemwanden, zoals glazen wanden
  • Geluidsisolatie: hoge akoestische performance
  • Magnetisch

 

 

 

 

Maars Living Walls

Bij ECG Projecten werken uitsluitend met hoge kwaliteit systemen. Zo zijn ook onze systeemwanden van Maars Living Walls. Wij mogen onszelf dan ook premium hoofddealer noemen van dit internationaal toonaangevende merk. De samenwerking van meer dan 15 jaar tussen ECG Projecten en Maars zorgt ervoor dat er een vele voordelen ontstaan voor onze klanten. Als specialistisch dealer geven wij u graag advies voor uw kantoorinrichting. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plafonds

Plafonds kunnen direct een uitstekende aanvulling zijn wanneer u uw kantoor opnieuw wenst in te richten. Voor zowel werkcomfort als de look & feel van uw kantoorinrichting.
Door het gebruik van hoogwaardige systeemplafonds zorgt u voor een goede akoestiek. Dit resulteert, met toepassingen van juiste lichten, voor een vitale werkomgeving.

Voor een meer industriële en moderne look, kunt u ervoor kiezen zwarte plafonds toe te passen in uw ontwerp. Hierdoor wordt er direct een compleet nieuwe sfeer gecreëerd.

 

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.