© 2019 ECG Montage BV.

Glazen scheidingswanden

Glazen scheidingswanden: Uw ruimte, Uw stijl

 

Of u nu gaat voor een industrieel tintje of een moderne look, onze glazen systeemwanden zijn de perfecte keuze voor u. Ze zijn flexibel en kunnen eenvoudig worden aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw kantoorruimte. Ze combineren naadloos met andere systeemwanden en maximaliseren de transparantie en openheid van uw kantoor. Met ECG Projecten kunt u kiezen uit een breed scala aan ontwerpen om uw unieke stijl te weerspiegelen.

 

 

Laat u inspireren

 

Kies voor Glazen Scheidingswanden: Standaard tot Uniek

Voor iedere situatie en ontwerp

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige enkele glazen wand of een complex gebogen glazen scheidingswand, bij ECG Projecten hebben we voor elke smaak en budget een oplossing. Wij staan garant voor uitstekende kwaliteit, ongeacht uw keuze. Stap af van de standaard glazen wanden en kies voor onze Carré wanden, voor een industriële uitstraling. Dit type wand hebben wij toegepast in diverse projecten, zoals B&C Raamdecoratie en PCI Haaksbergen. Onze Carré wanden bieden de mogelijkheid voor rasters, verticale en/of horizontale lijnen.

 

 

Voordelen van onze systeemwanden glas

Onze glazen scheidingswanden en systeemwanden zijn meer dan alleen een eyecatcher. Ze hebben subtiele naden en minimale profielhoogtes voor een naadloze look. Onze systeemwanden van glas sluiten perfect aan op onze andere scheidingswanden voor een gestroomlijnd ontwerp.

 

Privacy en glazen scheidingswanden

Privacy hoeft geen zorg te zijn met onze glazen scheidingswanden. Ze bieden uitstekende geluidsisolatie en akoestische prestaties, waardoor uw werknemers zich kunnen concentreren op hun werk zonder afleidingen. U kunt kiezen tussen enkel of dubbelglas en verschillende afwerkingen, zoals Carré, om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Project Arma keukens & sanitair

Vergaderzalen, stilte plekken en kantoortuinen

De kantoorruimtes zijn bij Arma akoestisch gescheiden door gebruik van verschillende systeemwanden. Zo zijn er 2 type dichte scheidingswanden geplaatst en Horizon glaswanden met 3 verschillende uitvoeringen qua glas. Het helder glas is in een zwart profiel geplaatst, waardoor er een mooi contrast ontstaat.

 

Bekijk het project

 

‘Prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z’

Afgelopen jaren hebben wij een flink aantal projecten uit laten voeren door ECG Projecten. Een voorbeeld is de complete inrichting van het kantoren-verzamelcomplex ‘Het Bankgebouw Nunspeet’ waar zij een prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail hebben uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z.

 

Marco van den Hoorn – Directeur Brivec B.V.

Ontdek de mogelijkheden van onze glazen scheidingswanden en systeemwanden glas vandaag nog! Neem contact met ons op of vraag ons gratis Lookbook aan voor inspiratie. Bij ECG Projecten zijn we er om u te helpen de perfecte keuze te maken voor uw kantoor.

 

 

Neem contact met ons op

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.