© 2019 ECG Montage BV.

Glazen systeemwanden

Glazen wanden voor kantoren

 

Simpliciteit, industriële uitstraling of toch modern, met glazen wanden kunt u alle kanten op. Deze wanden zijn eenvoudig aan te passen aan de wensen voor uw kantoor. En gemakkelijk te combineren met andere systeemwanden. Creëer maximale transparantie in uw kantoorruimte! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Inspiratie nodig? Vraag dan ons gratis Lookbook aan en bekijk onze reeds afgeronde projecten.

 

Laat u inspireren

 

Van standaard tot uniek

Voor iedere situatie en ontwerp

Glazen systeemwanden zijn gemakkelijk toe te passen in iedere kantoorruimte. Van eenvoudige enkel glazen horizon wanden tot gebogen glazen wanden. Dit betekend niet alleen voor ieder design, maar ook voor iedere budget. Welke keuze u ook maakt, een uitstekende kwaliteit garanderen wij altijd. 

 

Afstappen van de standaard glazen wanden? Dat kan gemakkelijk door het gebruik van Carré. Dit is o.a. toegepast in de projecten voor B&C Raamdecoratie en Trendiy. Hiermee creëert u op een eenvoudige wijze een industriële look en feel. Rasters. verticale en/of horizontale lijnen. Het is allemaal mogelijk!

 

 

Kenmerken & voordelen

  • Subtiele naden

  • Minimale profielhoogtes

  • Naadloze aansluiting op onze andere systeemwanden

  • Privacy, door uitstekende geluidisolatie en akoestische performance

  • Enkel of dubbelglas, verschillende afwerkingen mogelijk zoals Carré

 

Meer over systeemwanden

 

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Project Arma keukens & sanitair

Vergaderzalen, stilte plekken en kantoortuinen

De kantoorruimtes zijn bij Arma akoestisch gescheiden door gebruik van verschillende wanden. Zo zijn er 2 type dichte scheidingswanden geplaatst en Horizon glaswanden met 3 verschillende uitvoeringen qua glas. Het helder glas is in een zwart profiel geplaatst, waardoor er een mooi contrast ontstaat.

 

Bekijk het project

 

‘Prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z’

Afgelopen jaren hebben wij een flink aantal projecten uit laten voeren door ECG Projecten. Een voorbeeld is de complete inrichting van het kantoren-verzamelcomplex ‘Het Bankgebouw Nunspeet’ waar zij een prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail hebben uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z.

 

Marco van den Hoorn – Directeur Brivec B.V.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.