© 2019 ECG Montage BV.

Systeemwanden voor uw kantoor

Systeemwanden voor kantoor

 

Creëer inspirerende werkruimtes en extra ruimte in uw kantoor dankzij de grote variatie in onze systeemwanden. Inspirerende werkplekken creëren? Eenvoudig extra werkplekken maken? Verduurzamen? Wij luisteren naar uw wensen.

 

Met onze vakkennis, duurzame materialen en eigen projectteam zijn we in staat een inspirerende en veilige werkomgeving te creëren.

Waarom systeemwanden op kantoor? Dit zijn uw voordelen.

De systeemwanden en de werkwijze van ECG Projecten leveren u voordelen op:

 

 • Duurzaam materiaal, waardoor wij goedkoper en efficiënter kunnen werken.
 • Flexibele indeling mogelijk
 • Eenvoudig te combineren met andere systemen
 • Snelle montage door ervaren monteurs
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Kleur, systemen, materiaal en design helemaal naar uw wensen
 • Veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor kantoorruimtes, scholen, restaurants, zorginstellingen, ziekenhuizen en werkplaatsen

Bovendien krijgt u systeemwanden die gebruiksvriendelijk, duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Meer weten over uw voordelen en onze projecten? Bekijk onze projecten in het gratis lookbook

Systeemwanden van ECG Projecten

Een goed afgewerkt kantoor werkt meetbaar plezieriger, effectiever en efficiënter. Bij ECG Projecten hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten met systeemwanden. Wij begrijpen ons vak en voeren dat zeer professioneel uit. Dankzij ons ‘ECG-360° Projectplan’ kan er feitelijk niks misgaan en wordt elk project op tijd en binnen budget opgeleverd.

 

Laat ons u helpen bij de keuze! Bent u van plan de indeling van het bedrijfspand te veranderen? Wilt u een nieuwe vergaderruimte of werkplekken? Wij denken met u mee.
Stel uw vraag aan onze experts.

 

Gratis lookbook vol inspiratie voor uw kantoor!

 

Meer systeemwanden? Met één druk op de knop ontvangt u ons lookbook vol inspiratie voor uw kantoor.

 

In het lookbook vindt u:

 

 • Prachtige voorbeelden van systeemwanden.

 • 30+ projecten met inspirerende werkruimtes.

 • Klantcases door heel Nederland.

 • Onze unieke werkwijze en vooral heel veel inspiratie voor u.

 

Ontvang uw gratis lookbook

”ECG Projecten heeft de afbouw van mijn nieuwe kantoorpand gedaan. Strak in afwerking, strak in afspraken, strak in kosten. Ik zou zonder meer de afbouw van een ander pand ook door ECG Montage laten doen.”

 

Pieter Pieltjes – Directeur Notariaat Pieltjes

Soorten systeemwanden

 

Bij ECG Projecten zijn de mogelijkheden in deze systeemwanden ontzettend groot.

Hieronder lichten wij graag enkele opties voor u toe.

Glazen systeemwanden: innovatief en een moderne look en feel

 

Glazen systeemwanden zorgen voor een ruimtelijke uitstraling binnen uw kantoor, waar privacy toch behouden wordt door de hoge akoestische prestaties. De minimale profielhoogtes en naadloze aansluiting op andere systeemwanden, zorgt ervoor dat er een strak ontwerp wordt gecreëerd. De glazen wanden zijn dan ook uitstekend toe te passen in ieder kantoorontwerp. Niet geheel onbelangrijk: u zorgt voor een heldere omgeving wat bijdraagt aan de prestaties van uw personeel.

Afstappen van de standaard glazen wanden? Dat kan door gebruik van carré wanden. Deze zijn o.a. toegepast in de projecten voor B&C Raamdecoratie en Trendiy.

Stalen systeemwanden voor uw kantoor?

 

Stalen wanden zorgen voor zowel visuele als akoestische privacy in uw kantoor. De stalen wanden zijn ook een goede vervanging voor de standaard droge wanden en gipswanden. Deze wanden bieden namelijk een betere akoestische performance.

 

Om toch een open uitstraling te creëren in uw kantoor kunt u kiezen voor een combinatie met de glazen systeemwanden. De wanden sluiten uitstekend op elkaar aan, waardoor er een naadloze overgang kan worden gecreëerd.

Belangrijke kenmerken van de stalen wanden: Hygiënisch: vlakke en strakke afwerking waardoor dit gemakkelijk schoon te maken is. Geluidsisolatie: hoge akoestische performance. Magnetisch.

Officiële Premium Hoofddealer Maars Living Walls

 

Bij ECG Projecten werken uitsluitend met hoge kwaliteit systemen. Zo zijn ook onze systeemwanden van Maars Living Walls. Wij mogen onszelf dan ook premium hoofddealer noemen van dit internationaal toonaangevende merk. De samenwerking van meer dan 15 jaar tussen ECG Projecten en Maars zorgt ervoor dat er een vele voordelen ontstaan voor onze klanten.

 

Als specialistisch dealer geven wij u graag advies voor uw kantoorinrichting. Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Inspirerende werkplekken voor uw personeel?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over systeemwanden? We overtreffen graag uw verwachtingen. Binnen uw tijd en budget. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Neem vrijblijvend contact op

 

 

Start de configurator
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.