© 2019 ECG Montage BV.

Turn key projecten

Dit is turn key bij ECG

 

Bij een turn key project, wordt het geheel gebruiksklaar opgeleverd. Als afbouwspecialist verzorgen wij voor u het complete proces, vanaf het moment dat wij de sleutel krijgen tot de volledige inrichting van uw kantoor. Het grootste deel van de bouw is afbouw. Zodra uw gebouw casco staat of u de sleutel heeft, schakelt u ons in om de afbouw te realiseren.

 

Wij zijn uw afbouwspecialist en ontzorgen het gehele project inclusief de planning.

 

Bekijk onze turn key projecten

 

Het voordeel van turn key

 

Wij nemen uw wensen op en verzorgen de wanden, plafonds, verlichting, werkplekindeling, het schilderwerk en de inrichting. Dat doen we van demontage tot aan oplevering. Omdat wij dagelijks met vaste interieurinrichters werken, kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen.

 

Zo houdt u één contactpersoon voor het totale project. Wij hanteren een efficiënte manier van werken. Hierdoor verkorten wij de bouwtijd en reduceren wij de kosten.

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

Projecten

Laat u inspireren door onze recent opgeleverde projecten. Van kantoorpanden en werkplekken tot de afbouw van hotels en winkelpanden!

 

Bekijk onze projecten

 

Uw project ook helemaal áf?

 

Wij overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

 

Bekijk meer projecten op onze projectpagina.

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.