© 2019 ECG Montage BV.

Ontdek onze aanpak

De ECG project aanpak, zo doen we dat:

 

Om een project tot in de puntjes uit te voeren, volgen wij gedurende het traject verschillende stappen. Doordat we een vaste route volgen en weten waar we naartoe werken, leveren wij het beste resultaat en weet jij precies waar je aan toe bent. Op deze pagina lees je hoe wij te werk gaan. 

 

 

1. Kennismaking

 

Voordat we gaan samenwerken en ontwerpen, leren we jou en je bedrijf graag kennen. We vinden het belangrijk om de ondernemer, het bedrijf, de ambities en de bedrijfsfilosofie goed te onderzoeken, zodat we de juiste vertaalslag naar een ontwerp maken. 

2. Definitiefase

 

We gaan het gesprek met je aan en bepalen wat jouw wensen zijn. Die wensen vertalen we naar een Programma van Eisen (PvE). Welke faciliteiten moeten terugkomen, welke ruimtes zijn er nodig en welke uitstraling moet je pand hebben? Alle eisen en wensen waaraan jouw nieuwe pand moet voldoen, noteren we in dit PvE.

3. Ontwerpfase

 

In de ontwerpfase brengen we het PvE tot leven. Deze fase bestaat uit vier verschillende onderdelen. Allereerst maken we een schetsontwerp, dit is een eerste gevisualiseerde opzet van het PvE. Het schetsontwerp resulteert vervolgens in een voorlopig ontwerp. Na een evaluatie- en aanpassingsronde, stellen we het definitieve ontwerp vast. Om er tenslotte voor te zorgen dat het definitieve ontwerp klaar is voor realisatie, maken we een technisch ontwerp met alle specificaties.

4. Werkvoorbereiding

 

Is het concept uitgedacht? Zijn de materialen, budget en tijdsbestek bekend? Dan gaan we in de volgende fase calculeren en het werk voorbereiden. We weten na dit traject exact wat de kosten zijn en wanneer er opgeleverd dient te worden. We zorgen voor een strakke planning en zorgen dat alle elementen op elkaar aansluiten. Zo start het project snel en foutloos. 

5. Realisatie 

 

Tijdens het gehele traject heb je één aanspreekpunt, dat is de projectleider. Hij houdt je volledig op de hoogte van de voortgang. Bovendien houdt de projectleider de bouw goed in de gaten en zorgt ervoor dat het afgesproken budget niet wordt overschreden. De uitvoering speelt zich strak geregisseerd voor en achter de schermen af. Door 100% planmatig te werken, verlopen de processen op de werkvloer efficiënt en geheel volgens plan. We zorgen ervoor dat het project op de afgesproken tijd af is.

 

Nieuwsgierig naar de realisatie van onze projecten? Bekijk ze hier.

6. Oplevering en evaluatie

 

Het mooiste moment van het traject: je kunt je nieuwe pand op de afgesproken tijd in gebruik nemen! Wij zorgen ervoor dat je pand helemaal af is. Daarbij letten we op ieder detail. Heb je na de oplevering nog vragen? Je kunt ons altijd bellen! 

 

Jouw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag je verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Van een leeg kantoor naar een unieke werkomgeving

Ontvang gratis ons prachtige lookbook

 

Met één druk op de knop ontvangt u ons lookbook vol inspiratie voor uw kantoor. In het lookbook vindt u:

 

  • 30+ inspirerende werkruimtes.
  • Meer dan 12 unieke projecten door heel Nederland
  • Diverse stijlen: ruimtelijk, industrieel, modern, huiselijk, etc.
  • 100% tevredenheidsgarantie van onze klanten. 
  • Onze unieke werkwijze en 32 pagina’s vol inspiratie.

 

Download gratis lookbook

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.