© 2019 ECG Montage BV.

Ontdek de 360° aanpak

van ECG Projecten.

Oriëntatie op locatie

Project bespreking & concept

Calculatie, voorbereiding en realisatie

Uitvoering, oplevering en evaluatie

Het ECG-360° projectplan, zo doen we dat:

Om een project tot in de puntjes uit te voeren hanteren wij het ‘ECG-360° Projectplan’.
Als iedereen zich aan de spelregels houdt (en daar zorgen wij wel voor!), kan er feitelijk niks misgaan en wordt elk project op tijd en binnen het budget opgeleverd. Met de ervaring die we de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan zijn er vele honderden projecten tot volle tevredenheid opgeleverd. “Het is echt helemaal áf!” is een veelgehoord compliment van onze opdrachtgevers.

 

 

Een project aanpak begint bij
een ervaren team specialisten

 

De ‘backbone’ van onze organisatie zijn onze mensen. Stuk voor stuk échte vakmensen met ieders een eigen specialisme. Al deze specialismen bundelen we tot een efficiënt team met een 100% tevredenheidsgarantie als doel. We zijn pas klaar als het helemaal áf is.

Oriëntatie

 

De start van elke samenwerking begint op kantoor van de opdrachtgever of op de bouwplaats. Wat zijn de wensen? Hoe kunnen wij deze waarmaken? ECG maakt alles inzichtelijk en houdt korte lijntjes met een van de projectleiders. Met deze kennis trekken wij ons terug en komen kort daarna met een conceptplan dat aan uw wensen beantwoord.

Projectbespreking concept

 

Het concept beantwoord aan de belangrijkste voorwaarden; esthetiek, materiaalkeuze budget en tijd. In deze fase gaan we de details invullen. Alles wordt dan al op papier gezet. De uitvoering gebeurt exact volgens de leidraad van het plan. Verrassingen in het proces zijn uitgesloten.

Calculatie & werkvoorbereiding

 

Is het concept uitgedacht? Zijn de materialen, budget en tijdsbestek bekend? Dan gaan we in de volgende fase calculeren en het werk voorbereiden. We weten na dit traject exact wat de kosten zijn en wanneer er opgeleverd dient te worden. We zorgen voor een strakke planning en zorgen dat alle elementen op elkaar aansluiten. Zo start het project snel en foutloos.

Projectbegeleiding & realisatie

 

De uitvoering speelt zich strak geregisseerd voor en achter de schermen af. De opdrachtgever heeft er geen omkijken naar. Door 100% planmatig te werken lopen de processen op de werkvloer gesmeerd en aantoonbaar efficiënter. De oplevering past precies binnen de overeengekomen tijd. Ook het budget wordt niet overschreden. Nieuwsgierig naar de realisatie van onze projecten? Bekijk ze hier.

Uitvoering

 

Onze meewerkend uitvoerders nemen het hele project door met het uitvoered personeel tijdens een bouwvergadering. Alle eventuele problemen worden voortijdig doorgenomen en besproken, zodat we tijdig kunnen schakelen als deze zich voordoen. Onze monteurs zijn vakmensen met een hart én talent voor techniek. We gaan pas weg als de klus helemaal áf is.

Oplevering & evaluatie

 

De opdrachtgever kan volgens afspraak op de geplande tijd het project in gebruik nemen. Alles is tot in de details áf. Deze werkwijze werkt al 25 jaar! Van een eenvoudige kantoorrenovatie tot honderden nieuwe werkplekken. In beide gevallen is tijd geld. In beide gevallen is ECG Projecten uw partner! 

Ook een solide aanpak van uw project?

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een bericht of vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met u op!

We overtreffen graag uw verwachtingen.

 

Neem nu contact met ons op!

 

Bekijk meer projecten 

Dit beloven we je.

 

We luisteren naar je. We inventariseren je eisen & wensen. Hier houden we dan ook rekening mee tijdens het gehele traject. Van concept tot oplevering. We werken naar een eindpunt toe waarbij alle partijen 100% tevreden zijn. Opdrachten groot of klein, alles krijgt onze volle aandacht.

Dit garanderen we je.

 

+ Afspraak is afspraak
+ Alles onder één dak
+ Één aanspreekpunt voor het hele project
+ De beste prijs/kwaliteit verhouding
+ Wij werken duurzaam & innovatief
+ Je project is echt helemaal áf
+ Efficiënt, optijd en binnen budget

‘Het gehele projecttraject van planning tot realisatie en nazorg is bij ECG Projecten in goede handen.’

 

Namens CEWE Nederland B.V. kan ik ECG Projecten van harte aanbevelen als partner om uw pand te restylen, herinrichten of verbouwen. Het gehele projecttraject van planning tot realisatie en nazorg is bij ECG Projecten in goede handen.

 

Jan van den Hoek, Manager Finance & Customer Service CEWE Benelux

‘Prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z..’

 

Afgelopen jaren hebben wij een flink aantal projecten uit laten voeren door ECG Projecten. Een voorbeeld is de complete inrichting van het kantoren-verzamelcomplex ‘Het Bankgebouw Nunspeet’ waar zij een prachtig, open, transparant en eigentijds concept tot in detail hebben uitgewerkt en uitgevoerd van A tot Z.

 

Marco van den Hoorn,
Directeur Brivec BV

‘Strak in afwerking, strak in afspraken, strak in kosten.’

 

ECG Projecten heeft de afbouw van mijn nieuwe kantoorpand gedaan. Strak in afwerking, strak in afspraken, strak in kosten.

 

Ik zou zonder meer de afbouw van een ander pand ook door ECG Projecten laten doen.

 

Pieter Pieltjes,
Notariaat Pieltjes

‘Een bedrijf om aan te bevelen als je zelf je wilt concentreren op je eigen werk.’

 

ECG Projecten is het bedrijf wat al meerdere keren projecten voor Optiek van Veen heeft begeleid. ECG Projecten ontzorgt je in alle facetten en organiseert en maakt de planning zodat alle werkzaamheden zo efficiënt mogelijk verlopen. Een bedrijf om aan te bevelen als je zelf je wilt concentreren op je eigen werk.

 

Hendri van Veen,
van Veen Oog + Oor

Ons gratis lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het LookBook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.