© 2019 ECG Montage BV.

DX Groningen
Data eXellence

Data eXellence uit Groningen

 

In opdracht van Data eXellence hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het realiseren van de nieuwe inrichting van hun kantoor. Het interieurontwerp lag al klaar, aan ECG de taak om dit tot in de puntjes uit te voeren. Én het resultaat mag er zijn!

 

Allereerst is de complete demontage van de huidige ruimte door ECG uit handen genomen. Daarnaast zijn er verschillende soorten systeemwanden geplaatst. Metal stud wanden en Horizon glaswanden. Op deze manier zijn de ruimtes akoestisch gescheiden, zonder dat het ruimtelijke karakter verloren gaat. Door het terug brengen van karakteristieke elementen en kenmerkende kleuren is er een sfeervolle ruimte gecreëerd. Ook de houten lamellen dragen hieraan bij. 

Het schilderwerk inclusief spuitplafonds, de verlichting, vloerafwerking en de lamelle wanden zijn door ECG gerealiseerd. Ook is de pantry geplaatst, een badkamer gecreëerd en zijn de toiletten gerevitaliseerd. Met recht een turnkey project! Van drempel tot plafond en bijna alles er tussenin. Bekijk hieronder het prachtige eindresultaat.

Nieuwsgierig? Ontvang uw gratis Lookbook

Hier worden een aantal projecten gedeeld waar wij met trots op terug kijken en waarvan wij zeker weten dat u een hoop inspiratie op kunt doen. Een selectie van moderne, vooruitstrevende opdrachtgevers waar ECG een dito werkplek voor heeft gecreëerd.

 

Laat u inspireren

Ook een solide aanpak van uw project?

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een bericht of vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met u op!

We overtreffen graag uw verwachtingen.

 

Neem nu contact met ons op!

 

Bekijk meer projecten 

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.