© 2019 ECG Montage BV.

Trendiy raamdecoratie. Regisseurs van het buitenlicht

Trendiy raamdecoratie uit Nunspeet

 

Eigentijdse zonweringsproducten bepalen het trendy assortiment van Trendiy, een internationale én vernieuwende speler op de traditionele home-decoration markt. De opdracht aan ECG Projecten: Een interieur dat volledig past bij de innovatieve producten en de veelzeggende naam. Trendy maar met huiselijke looks en industriële uitstraling.  Voordat een start kon worden gemaakt moest het pand voor 90% worden gesloopt en weer opnieuw worden opgebouwd. Samen met de opdrachtgever is gezocht naar materialen die binnen het budget én de ambitieuze doelstellingen pasten.

 

Het pand voldoet nu ruimschoots aan de verwachtingen. carré volglaswanden zorgen voor een industriële look met lichte speelse binnenruimtes, terwijl de ruimte scheidende metaline wanden een optimale geluid-isolatie waarborgen. Hoge zwarte plafonds contrasteren met de hangende witte plafondeilanden. De strakke lijnen die door het gehele pand zijn aangehouden vormen een modern open geheel.

Ons gratis Lookbook bekijken?

 

Wij zijn trots op onze klanten én het werk dat wij voor hen mochten verrichten. In het Lookbook delen we die trots graag met u. Vraag het gratis Lookbook met projecten nu aan.

 

Downloaden

 

Uw project ook helemaal áf?

 

We overtreffen graag uw verwachtingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit!

 

Contact opnemen

Start de configurator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.